Kıryarlar Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe
YENİKENT MAH. 87. SOKAK NO01 PK09200 SÖKE/AYDIN

Toplumda başarılarıyla kendinden söz ettiren mutlu bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Zihinsel engelli öğrencileri zamanı ve eğitim ortamını verimli kullanarak başarılı olabilecekleri etkinliklerle, olumlu yaşantılar sağlayarak, kalıcı ve istendik davranışlar kazandırıp, toplumla bütünleşmiş, kendine güvenen, sorumluluklarını yerine getirebilen, kendi kendine yetebilen bağımsız bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :

Servis Bilgisi

Kuşadası ilçemizden, Germencik İlçemizden, Çavdar-Bağarası-Burunköy hattı, Didim-Doğanbey-Tuzburgazı-Atburgazı-Güllübahçe-Akçakonak hattından okulumuza öğrenci servislerimiz vardır.

Aydın Söke İlçe Merkezinde

Yenikent Mak. 87.Sok No:1

Sportif Etkinlikler

Okulumuzun Spor Kulübü bulunmaktadır. Öğrencilerimiz Atletizm, Dart, Bocce, Cirit, Masa Tenisi alanlarında Türkiye genelinde yapılan şampiyonalara da katılmaktadır.

Tübitak 4006 Proje Çalışmalarımız mevcuttur.

Okulumuzda yürütülen eTwinning Projeleri mevcuttur.

Erasmus Plus Proje başvurumuz değerlendirme aşamasındadır.